Sports-betting exchange Matchbook.com er at trække sig tilbage fra Canada, hvilket gør det til den seneste i en række af online betting virksomheder at forlade kompetence. Matchbook Canadiske brugere, der modtages e-mails fra virksomhedens moderselskab, TripleBet, mandag annoncerer "beklageligt" beslutning. Det er blevet rapporteret, at beslutningen blev truffet på et kommercielt grundlag, selv om TripleBet sig kun nævner en "omfattende gennemgang af alle operationer", uden at præcisere resultaterne. Som af 23 juli operatøren er ikke længere accepterer indsatser fra Canadiske spillere strategi for texas holdem poker. Indsatser placeret før denne dato forbliver åben, og gevinster vil blive afviklet som normalt strategi for texas holdem turneringer. Virksomheden anmodede spillere kunne hæve midler stående på deres konto, 22 August, efter at der, hvis brugerne oplysninger om betaling er registreret, Matchbook vil automatisk gøre fortrydelsesretten på deres vegne, til at enten spillerens bankkonto eller tegnebog.

Matchbook sagde, at hvis det ikke har nogen oplysninger om betaling til en spiller, der ikke trække deres midler ved 22 August, kan det ikke garanteres, vil spilleren blive refunderet strategi for texas holdem poker. Matchbook følger online betaling processor, Skrill, den BRITISKE bookmaker Betfred og online poker operatøren InterPoker, der også har ophørte aktiviteter i Canada. Skrill også citeret en "anmeldelse" af sin drift, mens Betfred forladt Canada og 18 andre lande på grund af de lovgivningsmæssige og licenser processer".
I februar den Canadiske regering foreslåede ændringer til landets anti-hvidvaskning af penge, der forårsager bekymring, at online-gambling sites, der opererer i Canada kunne stå over for en bredere indgreb bedste slot i elemental shaman gear. Men det blev senere forklaret, at ændringerne kun gælde for gambling websteder, der drives af provinsens lotteri monopoler.