Samme dag, som Wynn trådte tilbage fra sin post, en aktionær indgivet en retssag med påstand om, at bestyrelsen vidste, om i det mindste nogle aspekter af den tidligere CEO ' s seksuelle forseelser, og undladt at gøre noget ved det paper mario slot maskine 3 stjerner. På mandag, den særlige udvalg, der er indført af bestyrelsen til at undersøge beskyldninger mod Steve Wynn meddelte, at det havde hyret de tjenester af en Los Angeles advokatfirma Gibson, Dunn & Crutcher LLP for at gennemgå virksomhedens interne politikker og procedurer.

Og mens chancerne for at finde bestyrelsen ansvarlig for medlemmernes viden (eller mangel på samme) kan være slanke, endda påstande om, at de burde have vidst bedre, kunne være skadelige i form af offentlige opfattelse paper mario tusind år dør slots. Casino mogul, der trådte tilbage for en uge siden tirsdag, efter en årtier lang sex skandale kom til et hoved og rystet selskab til dets kerne. At tale til R-J, Chatman bemærkede, at "det ville være fornuftigt for bestyrelsen at finde ud af bredden og dybden af seksuel chikane paper mario de tusind år dør slot maskine trick.

Ifølge Carliss Chatman, assisterende professor i jura på Northern Illinois University, truslen om, at retssagen og potentiale til mere i fremtiden bør være nok til at få bestyrelsen til at tage disse spørgsmål alvorligt roulette hæld panier inferieur lave vaisselle electrolux. Er det nok til at slippe af Wynn eller er spørgsmålet kulturelle og systemisk?" Bestyrelsen har været at gennemføre sin egen undersøgelse, selvom detaljerne i, hvordan det er at være håndteret har ændret sig over de sidste par dage.

Denne beslutning kom snart efter, at udvalget havde besluttet, at det ikke længere er behov for hjælp fra O'Melveny & Myers LLP at afslutte sin undersøgelse af Wynn ' s påståede ugerninger. UNLV lektor i jura Benjamin Edwards fortalte Las Vegas Review-Journal, at bestyrelserne har et ansvar for at vide, hvad der foregår inde i deres virksomheder roulette hæld panier lave vaisselle bosch.