Malta kan betragtes som en alternativ "dot com" jurisdiktion." Som for sin 2016 finansielle resultater, 888 Holdings har forklaret, at de samlede indtægter er vokset med 13% år-til-år-at stå på $520.8 millioner på trods af "betydelig negativ valutakursudvikling", mens dens justeret indtjening før renter, skat, afskrivninger og amortisering blevet forbedret med 12% for at nå $90.2 mio roulette hæld panier lave vaisselle aeg. "Den foreslåede status på Gibraltar i forbindelse med det Forenede Kongerige som et resultat af "Brexit", er på nuværende tidspunkt uklart," læse en erklæring fra 888 Holdings, som tilbyder sine tjenester til spillere, der er baseret i den Europæiske Union nationer, Danmark, Rumænien, Irland, Spanien og Italien sammen med dem i de Amerikanske stater Nevada, New Jersey og Delaware red hot poker plante. I sådan et dynamisk og hurtigt udviklende branche, løbende investering i og udvikling af vores egen teknologi i verdensklasse betyder, at vi er i stand til at være adræt i forhold til de muligheder, svare til den lovgivningsmæssige udvikling og skabe nye, spændende og frem for alt sikker og sikker underholdning for vores kunder.".
"Denne styrke kombineret med koncernens business analytics, customer relationship management og marketing ekspertise fortsætter med at skabe grundlaget for, 888 Holdings' konkurrencemæssige fordele. Det ville dog overveje hensigtsmæssigheden af de resterende registreret, licens og operationelle i Gibraltar under disse omstændigheder der vokser zoner. "888 [Bedrifter] ikke ville være i stand til at kontrollere eller afhjælpe politiske ændringer af denne karakter red hot poker anlæg til salg uk. Alt dette forlod den med et overskud før skat på $59.2 mio., hvilket var en svulme op af 82% sammenlignet med 2015, med selskabets operationelle aktiviteter, der genererer $68.1 millioner i netto kontant red hot poker plante hårdførhed zone.

Online gambling operatør 888 Holdings har udnyttet den rapport om sine finansielle resultater til 2016 til at afsløre, at resultatet af sidste års "Brexit" afstemning har tvunget det til at begynde at overveje muligheden for at flytte sit hovedkvarter fra det Forenede Kongeriges territorium af Gibraltar til den Europæiske Union nation of Malta.