Sverige ' s gambling markedet oplevede en omsætning på 5,4 milliarder svenske Kroner (SEK) ($622.5 bn) i løbet af første kvartal i 2017, med en 0,2% årlig stigning drevet primært af online gaming hvad er efter floppet i texas hold ' em.
Lotteriinspektionen, Sverige gaming regulator, rapporterede, at internationale online operatører, så salget stige med 13% til SEK1.25bn i Q1, mens svensk-licenserede operatører lidt en dukkert på 3% til SEK4.2bn. Svenska Spel, det statsejede monopol operatør, rapporterede salg falder med 5% til SEK 2.16 bn; med jord-baserede spil, der faldt med 9% og online gaming forbedring med 6% hvad er en langsom roll i poker.
ATG meddelte, fladskærms omsætning på SEK 954m for Q1 2017 roulette gagner et kup sur. Dens jord-baserede spil, er faldet med 11%, men internet spil steget med 10% roulette få de niveau ff14. I lotteriet markedet, Svenska Postkodföreningen ' s omsætning steg med 3% til SEK 623m, mens Folkspel, med Bingolotto og Sverigelotten, er faldet med 10% fra år til år med en omsætning på SEK 140m. Sverige er i øjeblikket i færd med at revidere sin gambling marked til at gøre det muligt for internationale online operatører til at anvende til lokal licenser roulette franske ord for ulige.

Regeringen vil derefter være i stand til at generere indkomst fra disse operatører med en 18% i skat..