Hertil kommer, ACH vil blive ydet put-optioner i at sælge sine resterende 26.87 millioner Aquis aktier efter cirka tre år, garanterer en salgspris på mere end AUD4 millioner ($2.82 millioner) for disse, eller AUD0.149 ($0.105) per aktie hvordan at vinde roulette lyn. Aquis forklarede, at lovens restriktioner, der havde gjort det vanskeligt at fremme den oprindelige ombygningen forslag hvordan til at vinde i texas holdem poker.
Selskabet rapporterede et $1.6 millioner tab i løbet af den første halvdel af året, en lille smule bedre, end de $3.1 millioner tab i samme periode sidste år hvad er en nut flush i poker. Aquis Entertainment Limited vil snart blive opkøbt af en blåhval Underholdning Pty Ltd, efter ejernes ombygningen planer for sit Casino Canberra udeblev hvad er en poker i fodbold.
Fra disse overførsler, Blå Hval vil erhverve op til en 86.99% andel i selskabet, og vil have ret til Aquis varemærke og brand i op til 12 måneder efter afslutningen af salget, der er planlagt engang i andet kvartal af 2019 hvad er en mekaniker i poker.