Siden 2010 hollandske myndigheder har lovet at de arbejder på det.. Disse regler har udvidet definitionen af en rogue hjemmeside, og har opfordret til sanktioner mod operatører som Betsson, der er knyttet .nl web-domæner til hjemmesider og ikke ansætte geoblocking teknologi til at forhindre hollandske spillere fra at få adgang til webstedet hvad er en poker i fodbold.

For at gøre ondt værre for de udbydere, der har været tålmodigt ventet i mange år til Holland for at opdatere sin lovgivningsmæssige rammer, der giver mulighed for ikke-hollandske operatører til at ansøge om licenser, i juni KSA offentligt opfordret eu til at hjælpe den nederlandske regering i at indsamle den bod, som det har til hensigt at opkræve mod eksterne operatører hvad er en mekaniker i poker. "Håndhævelse af KSA er imod centrale EU-retlige principper.
Betsson er løbet tør for tålmodighed med Nederlandene hvordan man får en ocado levering slot. Så nu, at KSA ud til at gå efter dem, der har forsøgt at opretholde overensstemmelse siden 2012, mens i kø for at få en licens, Betsson ønsker, at EU-myndigheder at vide, at det er latterligt at håndhæve en bøde, når Nederlandene har været forsømmelig i at yde en måde for selv at ansøge om en licens hvordan man får en poker backer. Efter fem års ventetid for Holland til at vedtage love at bringe sit spil regelsæt i overensstemmelse med EU ' s krav, den svenske online-gambling firma har trukket sin streg i sandet. "I betragtning af, at KSA søger nu yderligere begrænse og håndhæve under den nuværende lov, Betsson mener, at EU bør genåbne en overtrædelsesprocedure," Betsson offentlig erklæring sagde hvordan man får en næste salg slot. I en en-side manifest, der dukkede op på sit corporate website fredag, Betsson fordømt hollandske gaming regulerende myndigheder Kansspelautoriteit (KSA) for at overskride deres grænser. "Mens loven er stadig ikke forestående, målstolperne er yderligere blevet ændret uden juridisk grundlag," Betssons hjemmeside erklæret online casino that takes visa.