Det gjorde det ikke på den måde, men det synes tjenestemænd er stadig opsat på at dæmme op for strømmen af sports betting indtægter rislende offshore. "Det er i det sorte marked," Oregon Lotteri talsmand Matt Shelby fortalte KATU News 87 casino street south lismore. "Der kommer til at have de fleste værfter i første halvår, og den type af ting." Shelby siger på dette punkt, at de ikke ved, hvor meget indtægter sports betting vil generere for den medlemsstat, eller hvor præcis, at pengene ville gå.
"Hvis du var på en Oregon lotteri forhandler, potentielt, du vil have mulighed for at satse på yderligere ting," Shelby er angivet no man ' s sky-teknologi slots. "Spørgsmålet er, at vi ser på, er, bør der være en reguleret, der drives af staten måde for folk til at gøre det?" Uden at gøre nogen garantier, Shelby gik så langt som til at afsløre, en ramme for hvad legaliseret spil på NFL ville se ud i den tilstand.
Samme gælder for prop-væddemål — de vil ikke være til rådighed til at starte, men det kan ændre sig. At app ' en blev lanceret sidste efterår, og det var forventet, at nogle sports betting muligheder vil være tilgængelig på mobile enheder inden udgangen af 2018 no man ' s sky låse exosuit teknologi slots. Oregon Lotteri siger, at det har til formål at få NFL spilmuligheder op og kører af denne September på sit mobile betting app no man ' s sky-teknologi slots exosuit.