Det er efter JPMorgan genstartet dækning af gaming selskab med en "outperform" - rating four winds casino new buffalo buffet menu. Nu, at flere stater forventes at tillade, at en af eller begge disse former for tidsfordriv som muligheder for at øge indtægterne efter COVID-19, analytikere er løbsk skøn kan jeg få mine penge tilbage fra gambling online. På en konference med analytikere og investorer i sidste uge, Caesars administrerende DIREKTØR Tom Reeg sagde en "permanent løsning" for virksomhedens iGaming og sports væddemål virksomheder kunne blive afsløret ved udgangen af dette år. JPMorgan har en $50 kursmål på Caesars, hvilket indebærer, at omkring 25 procent hovedet fra det nuværende niveau kan jeg få mine penge tilbage. Bedre end forventet trafik og højere margener, især på ejendomme i Syd, er at understøtte Caesars " regional portefølje.
Citerer ofte diskuteret faktorer, såsom styrke i operatørens regionale porteføljer og sports væddemål, JPMorgan opfordrer den nye Caesars en "attraktiv" mulighed for blandt gaming aktier. Det er mindre end en måned siden, det selskab, der tidligere var kendt som Eldorado Resorts afsluttet sin $17,3 milliarder overtagelse af Caesars, antages det, at den ærværdige navn i processen efter gambling. Sidste år, Reeg nævnte enheder kunne være udskilt til at skabe værdi for investorer, fordi den gamle Caesars egenkapital ikke i tilstrækkelig grad afspejler den vækst muligheder, der tilbydes af de pågældende virksomheder kan jeg få mine penge tilbage fra gambling.

Det er samtidig den erhvervsdrivende venter destination markeder, nemlig Las Vegas, for at rebound fra de skadelige virkninger af coronavirus pandemi.