Begge virksomheder er ved at blive undersøgt i U forskelle mellem havne & slots. Det var første gang, alle tre medlemmer af GCB rejste sammen til Macau.
Nevada 's slot maskine industrien også selv har stærk tilknytning til Macau' s gaming industrien bedste poker site 2021 reddit. De tre hoveder af Gaming Control Board of Nevada blev i Macau sidste uge efter en række møder med embedsmænd og retshåndhævelse i verdens største gaming-kvarter. Turen var et forsøg fra Nevada embedsmænd til at re-etablere relationer med deres Macau kolleger på Gaming Inspektion og Koordinering Bureau of Macau, som var faldet af i svinget i de seneste år. "Vi blev godt modtaget, og som med alle ting i Asien, er disse relationer tager tid til at pleje." Et af de centrale elementer af turen var for Nevada bord for at se, hvordan Macau regulerer deres gaming industrien, som trak i en uventet af $38 mia i 2012 bedste poker site australien reddit. S for eventuelle overtrædelser af Foreign Corrupt Practices Act bedste poker sign up bonus uk.
I den sidste ende, A. Nevada på den anden side havde gaming indtægter på lidt over $10 mia aladdins gold casino no deposit bonus koder.