"Som en poker spiller, vælger, og vælger, jeg skriver til dig i dag for at udtrykke min frustration og skuffelse med Department of Justice' s seneste tiltag om online poker industrien promo-koder for planet 7 casino. Poker Player Alliance har hjulpet sine medlemmer udtryk for deres støtte til legalisering af online poker gennem flere lobbykampagner.
Det har endda sin egen app til iPhone best online poker sites for real money. Pappas sagde, at hans gruppe arbejder med Las Vegas-baserede gaming virksomheder og race track ejere til at legalisere online poker. Siden Black Friday, har jeg besluttet ikke at prøve nogen andre poker sites best online poker sites for real money reddit.

Organisationen bruger også MySpace, Twitter, YouTube og Flickr til at få sit budskab ud til sine medlemmer og tilhængere af online poker. Der er endda en online-formular brev op, der spørger spillere til at udfylde deres navn, e-mail-adresse, postadresse og telefonnummer best online poker sites for rakeback. Pappas sagde, at da den tiltale, poker spillere har sendt mere end 70.000 e-mails og breve til embedsmænd.